Vinlotteri, Covidsäkert,  med överskott direkt till EndPolioNow.
Lottnummer och vilka dragningar lotten deltar i, om man väljer att inte delta i alla dragningar, reserveras hos vår kassör och betalas med Swish eller Bg.
När dragning sker vid ett klubbmöte via Zoom visar vår sekreterare upp en kortlek som är väl blandad och numrerad 1-52. Mötets ordförande väljer hur många kort, över- eller underifrån, som skall plockas bort för att komma fram till vinstnumret.
 Vinsten, en låda med viner, levereras av Vinoteket till vinnarens entrédörr.
Klubbens ”vinkännare” väljer ut lämplig standardprodukt från Vinoteket som har de flesta vintyperna tillgängliga, dvs rött, vitt, rosé eller bubbel från flera olika leverantörer.
Jag räknar med att vårt överskott denna termin blir drygt 20 tkr. Tack vare Årliga Fonden som fördubblar beloppet och att Melinda och Bill Gates Foundation skjuter till ytterligare det dubbla beloppet bör vårt bidrag till EndPolioNow-projektet generera drygt 130 tkr vilket vi i Södertälje Rotaryklubb är mycket nöjda med.